Filede Kazanan Derince Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derincespor Midi Kız A ve C voleybol takımları arasında oynanan müsabakayı takip etti

BAŞKAN AYGÜN YALNIZ BIRAKMADI

21 branşta binlerce sporcuya hizmet veren Derincespor Kulübü, amatör branşlarda ses getiren çalışmalara imza atıyor. Voleybol branşında da mücadelesini sürdüren Derincespor’un Midi Kız A ve C takımları karşı karşıya geldi. Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de takip ederek sporcuları yalnız bırakmadı.

KAZANAN MİDİ A TAKIMI OLDU

İki takımın zorlu mücadelesine sahne olan karşılaşmayı Derincespor Midi Kız A takımı 25-21, 25-23 ve 25-12’lik setlerle 3-0 kazanmayı başardı. Müsabakanın ardından bir açıklama yapan Başkan Aygün, “Derincespor Midi Kız A ve C voleybol takımlarımız arasındaki karşılaşmayı takip ettik. Midi C takımımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor, Midi A takımımıza final müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  22.03.2023 14:00:19