"Farkındayız, Yanınızdayız"

Derince’de faaliyetlerine başlayan Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği'nin açılışı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılımıyla gerçekleşti

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Derince’de açılış programı gerçekleşti. Başkanlığını Neriman Akbulut’un yaptığı Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği'nin açılışı kapsamında düzenlenen programa başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere ilçe sakinleri ve aileler yoğun ilgi gösterdi. Çenedağ Mahallesi, Şehit Nedim Küçük Sokak’ta gerçekleşen dernek binası açılışına katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, açıklamasında “Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği'nin farkındalık oluşturmak maksadıyla düzenlediği etkinliğe katılarak, derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Derneğimiz özel çocuklarımıza ve ailelerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  22.03.2023 14:03:09