HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
EYDEM Örnek Olmaya Devam Ediyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde eğitim gören özel öğrenciler Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde yaptıkları çalışmalar ile örnek oldu

DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiriyor. Derince Belediyesi bünyesinde ilçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde de özel bir etkinlik gerçekleştirdi. EYDEM bünyesinde eğitim alan Anıl Koçak, Yadigar Demirci, Ceren Yiğit, Ezgi Kahraman ve Kadir Engin Bayraktar, farkındalık etkinlikleri kapsamında Derince Belediyesi merkez binasında görev yaptı.

İŞ YERİ DENETİMİNE ÇIKTILAR

Uzman eğitmenler eşliğinde belediyede Basın- Yayın Müdürlüğü çalışanı, Zabıta personeli, Çözüm Masası görevlisi ve servis personeli olarak görev yapan EYDEM kursiyerleri, Başkan Aygün’ün de konuğu oldu. Derince Belediyesi’nde herkesin gönlünü kazanan özel öğrenciler ayrıca zabıta kıyafeti giyerek, Zabıta Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte ilçede iş yeri denetimine de çıktı. Özel öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Aygün, açıklamasında “Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'mizde eğitim gören özel öğrencilerimiz Anıl Koçak, Yadigar Demirci, Ceren Yiğit, Ezgi Kahraman ve Kadir Engin Bayraktar bu anlamlı günde yaptıkları çalışmalar ile örnek oldu. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  22.03.2023 14:04:48
Okuma Sayısı : 670