Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz

Utku Anaokulu’nu ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Çocuklarımız bizim umudumuz, geleceğimiz” dedi

Hizmete sunduğu projeler ve uygulamalarıyla her zaman çocuklar ve gençlerin yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, eğitime yönelik faaliyetleri desteklemeye devam ediyor. Sık sık eğitim kurumlarına konuk olarak öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Aygün bu kez Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Utku Anaokulu'nu ziyaret etti. Burada okul müdürü Zehra Genç, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim umudumuz, geleceğimiz. Hizmete sunduğumuz Gençlik Merkezleri ve diğer projelerimizle onların yaşamaktan daha da mutluluk duyacakları bir kent inşa ediyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  24.03.2023 10:30:27