Öğrencilerin Ödülleri Başkan Aygün´den

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün konuğu oldu. Resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde dereceye giren öğrencileri belediyede konuk eden Başkan Aygün, başarılı isimleri ödüllendirdi.

BAŞKAN AYGÜN TEBRİK ETTİ

Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, okul idarecileri ve ailelerin de hazır bulunduğu törende öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Aygün, “Birbirinden güzel eserlere imza atan öğrencilerimizi gönülden kutluyorum. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağımız çalışmalar ve hizmete sunacağımız projelerimizle çocuklarımızın ve gençlerimizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler:

Resim (İlkokullar Arası)

1-Eren Adıgüzel (Huriye Pak İlkokulu)

2-Nurettin Safa Bağdat (Şükrü Aracı İlkokulu)

3-Yağmur Ergülen (Yunus Emre İlkokulu)

Şiir (Ortaokullar Arası)

1-İlayda Aydemir (Bekir Sıtkı Özer Ortaokulu)

2-Esila Çuka (Çınarlı Ortaokulu)

3-Ege Doğandemir (Sırrıpaşa Ortaokulu)

Kompozisyon (Liseler Arası)

1-Elif Korkmaz (Zehra Emine Öçgüder M.T.A.L.)

2-Mehmet Emin Öksüz (Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi)

3-Rumeysa Özcan (Derince Kız A.İ.H.L.)

18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler:

Resim (İlkokullar Arası)

1-Elif Naz Akay (Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu)

2-Berre Amine Keleş (Cumhuriyet İlkokulu)

3-Ayça Gökyeşil (Çenesuyu İlkokulu)

Şiir (Ortaokullar Arası)

1-Asude Selişter (Hikmet Uluğbay Ortaokulu)

2-Ecrin Yalçınkaya (Hikmet Uluğbay Ortaokulu)

3-Yüşra Yağmur Köprülü (Piri Reis Ortaokulu)

Kompozisyon (Liseler Arası)

1-Özge Akbay (Derince M.T.A.L.)

2-Hazel Beşikçi (Melikşah Anadolu Lisesi)

3-Minel Karaboğa (Zehra Emine Öçgüder M.T.A.L.)

Oluşturulma Tarihi :  24.03.2023 11:38:19