Balkan Göçmenleri Derneği´nden Geleneksel İftar

Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği, Derince Yelken Kafe Restaurant’ta gerçekleşti

Derince’de hizmet veren Yelken Kafe Restaurant bir önemli iftar organizasyonuna daha ev sahipliği yaptı. Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Bulgaristan HÖH Burgaz Milletvekili Fatme Ramadan, Milletvekili Adayı Elvan Atilla, Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Topaloğlu ve dernek üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Hep birlikte oruçların açıldığı, protokol konuşmalarının gerçekleştiği iftar yemeğine katılım son derece yoğun oldu.

Oluşturulma Tarihi :  27.03.2023 11:35:13