Çaylar Bizden, Sohbet Sizden

Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı’nda gerçekleşen Çayhane etkinlikleri, Derincelileri bir araya getirmeye devam ediyor

Derince Belediyesi’nin Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yansıtması için Kent Meydanı’na kurduğu Çayhane’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her akşam iftarın ardından Derincelilerin ortak buluşma noktası olan Kent Meydanı’ndaki Çayhane, 21.30 - 23.00 saatleri arasında ilçe halkına hizmet veriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programlar kapsamında ilk olarak Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleşiyor. Ney ve bendir eşliğinde kasidelerin seslendirildiği programlarda vatandaşlar ücretsiz olarak ikram edilen çaylarını yudumlayıp, Ramazan ayının güzelliğini paylaşıyor.

Oluşturulma Tarihi :  27.03.2023 11:37:45