HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derincespor Ailesi İftarda Buluştu
Orjinal Resim

Başkan Aygün, Derincespor Kulübü bünyesinde devam eden basketbol ve voleybol kurslarına katılan sporcular, aileleri, antrenörleri ve yönetim kurulu üyeleri ile iftarda bir araya geldi

SALON SPORLARINDAKİ BAŞARI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği ilçede kurulan Derincespor Kulübü’nde geleceğin yıldız adayı sporcular yetişiyor. 21 branşta on binin üzerinde sporcuya eğitim olanağı sunan Derincespor, salon sporlarında da ses getiren çalışmalara imza atıyor. Basketbol ve voleybol branşlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Derincespor Kulübü bu kez iftar programında bir araya geldi. Yelken Kafe Restaurant’ta gerçekleşen iftar programı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, aynı zamanda Derincespor Kulübü Başkanı olan Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derincespor Kulübü yöneticileri, antrenörler, sporcular ve sporcu ailelerinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

GENÇLİK VE SPOR MERKEZLERİ

Geleceğin yıldızlarını yetiştiren Derincespor Kulübü’nün iftar programı katılan Başkan Aygün, sporcular, aileleri ve antrenörleri ile tek tek bir araya gelerek sohbet etti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin daima yanındayız. 21 branşta faaliyet gösteren Derincespor Kulübümüzün kıymetli sporcuları, aileleri ve antrenörleri ile bu akşam iftarda bir araya geldik. Sporda başarının asıl unsuru altyapı ve tesisleşme. Bizler de altyapı ve tesisleşmeye önem vererek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayışla bugüne dek 4 Gençlik ve Spor Merkezi inşa ederken, 17 yeni spor alanını da ilçemize kazandırdık” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  27.03.2023 11:40:12
Okuma Sayısı : 111