Başkan Aygün STK Buluşmalarını Sürdürüyor

STK ziyaretlerine devam eden Başkan Aygün, bu kez Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne konuk oldu

GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ

Derince’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Aygün, Ramazan ayında da ziyaretlerini sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kapsamda iftar programlarının ardından STK ziyaretlerini sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, son olarak Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

STK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan ve teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı istişareler gerçekleşti. Dernek Başkanı Ünal Çelik ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada derneklerin rolüne bir kez daha vurgu yapan Başkan Aygün, STK buluşmalarının devam edeceğini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  28.03.2023 13:29:48