HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Kick Boks Sporcuları Kuşak Sevinci Yaşadı
Orjinal Resim

Derincespor Kulübü bünyesinde kick boks kurslarına katılan sporcular için düzenlenen kuşak töreni coşku içerisinde geçerken, 60 öğrenci bir üst kuşağa terfi etti

60 SPORCU KATILDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde spora ve gençliğe yönelik yatırımların hız kesmediği ilçede kurulan Derincespor Kulübü’nde geleceğin yıldızları yetişiyor. Amatör branşlarda ses getiren Derincespor Kulübü, 21 branşta on binin üzerinde sporcuya eğitim imkanı sunulurken kick boks branşı da çocuklar ve gençlerden görüyor. Dumlupınar Spor Merkezi’nde Murat Polat yönetiminde çalışmalarını sürdüren kick boksçular bu kez kuşak sınavına katılmanın heyecanını yaşadı.

KUŞAK TÖRENİ YAPILDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın katılarak takip ettiği kick boks kuşak töreni sonunda 60 sporcu bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşadı. Başarılı sporcuları tek tek tebrik ederek, kuşak, sertifika ve ödüllerini takdim eden Başkan Aygün, “Yeni kuşaklarını takdim ettiğimiz kıymetli evlatlarımızı, onları yetiştiren ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  28.03.2023 13:32:24
Okuma Sayısı : 515