Araptepe´de 25 Daire Satışa Çıkıyor

Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde yer alan örnek kentsel dönüşüm projesinde mülkiyeti belediyeye ait 25 daireyi satışa çıkardı

12 NİSAN TARİHİNDE İHALE YAPILACAK

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı ve alanında örnek olarak nitelenen kentsel dönüşüm projesi ile ilçede yeni bir yaşam başladı. Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde depreme dayanıklı, otoparkı bulunan, sosyal ve yeşil alanlara sahip olarak inşa edilen yeni yaşam merkezi 428 daire ve 7 işyerinden oluşuyor. Yaklaşık 30 bin m² büyüklüğündeki alana inşa edilen 10 bin m2’si yeşil alana ayrılmış proje kapsamında Derince Belediyesi kendi payına düşen dairelerden 25’ini açık ihale yöntemi ile satışa sunacak. İhale 12 Nisan Çarşamba günü saat 10.30'da Derince Belediyesi Encümen Salonu'nda başlayacak.

BAŞVURULAR DERİNCE BELEDİYESİ’NE

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 ‘den oluşan 25 daire 1.400.000 TL’den başlayan fiyatlarla açık ihale yöntemi ile satışa sunulacak. Satış ihalesine katılmak isteyen vatandaşların, her bir bağımsız bölüm için 500 TL’den oluşan ihale şartnamesini Derince Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden imza karşılığı alıp, geçici teminat bedellerini yatırdıktan sonra hazırladıkları dosyaları en geç 11 Nisan Salı günü saat 14:00’e kadar Derince Belediyesi’ne teslim etmeleri gerekiyor. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar www.derince.bel.tr üzerinden İhale Rehberi’ne girebilecekleri gibi 0 262 239 40 15 (Dahili 215-216) numaralı telefonlardan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ulaşabilecek.

Oluşturulma Tarihi :  30.03.2023 09:22:17