Derincespor´dan Bir Başarı Daha

Başkan Aygün, Trabzon’da gerçekleşen Erkekler Salon 2. Lig Play Off karşılaşmaları sonucunda üçüncü olarak çok önemli bir başarıya imza atan Derincespor Çim Hokeyi Takımını tebrik etti

Spora ve gençliğe yönelik yatırımlara önem vererek, her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, katıldıkları organizasyonlarda başarılı neticeler alan Derincespor Kulübü sporcularını tebrik etti. Başkan Aygün son olarak Trabzon’da gerçekleşen Erkekler Salon 2. Lig Play Off karşılaşmaları sonucunda üçüncü olarak çok önemli bir başarıya imza atan Derincespor Çim Hokeyi Takımı antrenör ve sporcularını konuk ederken, ziyarette Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar da hazır bulundu. 21 branşta binlerce sporcuya eğitim olanağı veren Derincespor Kulübü’nün çalışmalarını önemsediklerini belirten Başkan Aygün, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Oluşturulma Tarihi :  31.03.2023 11:58:50