Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz

Pakmaya Huriye Pak İlkokulu 3/B Sınıfı öğrencilerini konuk eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir" dedi

Hizmete sunduğu projelerinde daima çocuklar ve gençleri ön planda tutan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, eğitime yönelik faaliyetleri desteklemeye devam ediyor. Sık sık okul ziyaretlerinde bulunan ve eğitim kurumlarının temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Aygün, bu kez Pakmaya Huriye Pak İlkokulu 3/B Sınıfı öğrencilerini belediyede misafir etti. Sınıf Öğretmeni Aynur Işık’ın da yer aldığı ziyarette konuk öğrencileri Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Aygün, burada öğrencilerle tek tek sohbet ederek kurum bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Oluşturulma Tarihi :  7.04.2023 11:45:51