Başkan Aygün´den Küçük´e Ziyaret

Başkan Aygün’ün Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük’e ziyaretinde Derince’de gerçekleşen tarımsal faaliyetler ve projeler istişare edildi

İlçe halkına söz verdiği projeleri bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kurumlar arasında iş birliğine verdiği önem doğrultusunda kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bakan Aygün, bu bağlamda son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başlayan Levent Küçük’e ziyarette bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Görüşmede Başkan Aygün öncülüğünde Derince’de gerçekleşen tarımsal faaliyetler ve projeler hakkında karşılıklı istişareler gerçekleşti. İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  18.04.2023 10:40:53