HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´ye 400 Yataklı Bir Hastane Daha
Orjinal Resim

Yenikent Mahallesi’nde gerçekleşen site toplantılarında konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, söylenenlerin aksine sağlıkla ilgili merkezlerin çoğaltıldığını belirterek ilçeye 400 yataklı bir hastane daha inşa edileceğini söyledi

 

Site Toplantıları Yapıldı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde yer alan sitelerde vatandaşlarla buluşmaları sürdürdü. Başkan Aygün ve Merdan beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Polat Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Polat Sitesi toplantısının ardından Başkan Aygün ve Merdan Esnaflar Sitesi’ne konuk oldu. Daha sonra Başkan Aygün, önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Güven Apartmanı sakinlerini ziyaret ederek sohbet etti.

 

“Ülkemiz ve milletimiz için çalışıyoruz”

14 Mayıs’ta vatandaşların desteği ile birlikte çok önemli bir başarıya daha imza atacaklarını belirten İlçe Başkanı Koray Merdan, “Allah’ın izniyle kıymetli vatandaşlarımızın desteği ile 14 Mayıs’ta hep birlikte çok önemli bir başarıya daha imza atacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizle birlikte ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu da yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımız ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları görüyor. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımıza desteklerimizi sürdürerek halkımızla birlikte bu oyunları da bozacağız” dedi.

 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İnşa Ediliyor

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapatılacağı yönündeki dedikoduların tamamen yalan olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şehir Hastanemizin açılışını gerçekleştirdi. Kentimize hayırlı, uğurlu olsun. Fakat bazı şer odakları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hastane ile birlikte kapatılacağı yönünde dedikodular çıkarmış. Böyle yalanlarla milletimizi kandıramazsınız. Allah’ın izniyle mevcut hastanemizin yanına 400 yataklı modern bir hastane daha inşa edilecek.

 

Sağlık Merkezleri Çoğalıyor

Bölgede sağlık merkezlerini çoğalttıklarını belirten Başkan Aygün, “Ayrıca halihazırda Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi inşaatı da devam ediyor. Gördüğünüz gibi söylenen yalanların aksine sağlıkla ilgili merkezleri çoğaltıyoruz. Bunların yanında Büyükşehir Belediyemiz yine hastanemizin alt kısmında yer alan bölgede Sağlıklı Yaşam Parkı’nı hizmete sunacak. Dahası Askeri Hastane alanından kalan diğer bölümlere Kaymakamlık, Müftülük, Engelsiz Yaşama Destek Merkezi, Otizm Merkezi, Aile ve Çocuk Yaşam Merkezi, Konferans ve Spor Salonları ve bunlara hizmet verecek kapasitede bir otopark inşa edeceğiz “dedi.

Oluşturulma Tarihi :  3.05.2023 10:53:01
Okuma Sayısı : 1984