HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Sporun Merkezi Derince
Orjinal Resim

İbn-i Sina Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, belediyenin gençlere yönelik yaptığı spor tesisleri ve sportif faaliyetlere vurgu yaptı

 

İbn-i Sina Esnafını Ziyaret Etti

İlçe halkıyla sık sık bir araya gelerek gönül bağı kurmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İbn-i Sina Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği programda esnaflarla bir araya gelen Başkan Aygün, “Hükümet olarak genelde ve yerelde önemli yatırımlar yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerle halkımıza en güzel şekilde hizmet ediyoruz. Yatırımlarımızı yaparken öncelik olarak gençlerimize önem veriyoruz. Onlar bizim yarınlarımız. Gençlerimizin gelişimi ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi demek. Bu anlamda eğitim ve sporun bir arada olduğu Gençlik Merkezlerimizi inşa ederek yavrularımızın hizmetine sunduk” dedi.

 

15 Bin Genç Sporla Buluştu

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında bu yıl 2 bin 329 öğrenciyi havuzla buluşturduklarını belirten Başkan Aygün, “Hizmete sunduğumuz projelerimizin yanında yavrularımız için sosyal projeler de düzenliyoruz. İlçemizdeki ilkokul birinci sınıf öğrencilerimize yönelik hayata geçirdiğimiz Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile bu yıl 2 bin 329 çocuğumuzu havuzla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Sağlıklı nesillerin yetişmesi noktasında bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca Derincespor bünyemizde oluşturduğumuz 21 branşta 15 bine yakın gencimizi de sporla buluşturduk. Şimdi bu gençlerimiz katıldıkları branşlarda amatör müsabakalarda ilçemizi temsil ediyor. Bu çalışmalarımızla ilçemizi sporun merkezine dönüştürdük” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  5.05.2023 14:30:42
Okuma Sayısı : 640