HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
"Türkiye Yüzyılı´nı milletimizle inşa edeceğiz"
Orjinal Resim

Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bu güne kadar vatandaşlarımızın desteğiyle birçok yatırıma imza attık. Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi

 

Başkan Aygün Gönül Birliği Kuruyor

İlçede bir yandan önemli projeleri sırasıyla hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan da vatandaşlarla bir araya gelerek gönül birliği kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Aygün’ün ilk durağı umre vazifelerini yerine getirerek kutsal topraklardan yurda dönen Suna ve Cevat Ovar’ın hanesi oldu. Başkan Aygün daha sonra yine Yavuz Sultan’da ikamet eden Veysel Eren’in hanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor

Derince’nin her noktasında yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Aygün, “Yenikent Mahallesi Araptepe mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmamızı tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik. Kentsel yenilemede ikinci projemizi ise Deniz Mahallemizde başlattık. Yıkım çalışmalarımız devam ediyor. Bu işlemin ardından modern ve sağlıklı binalarımızı inşa ederek anahtarlarını vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bu güne kadar vatandaşlarımızın desteğiyle birçok yatırıma imza attık. Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  11.05.2023 11:27:00
Okuma Sayısı : 601
Fotoğraflar