Gençlerimiz Türkiye Yüzyılı´nın Mimarı Olacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençleri konuk eden Başkan Aygün, “Allah'ın izniyle gençlerimiz Türkiye Yüzyılı'nın mimarı olarak ülkemiz ve milletimiz için yeni eserlere imza atacak” dedi

KURUM ZİYARETLERİ YAPILDI

Derince Belediyesi ve Derince Kaymakamlığı’nın öncülüğünde ilçede gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları kapsamında kurum ziyaretleri gerçekleşiyor. Bu doğrultuda Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Derince Gençlik Merkezi Müdürü Sevgi Lordoğlu ve gençlerden oluşan bir heyet Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti.

BAŞKAN AYGÜN’DEN MESAJLAR

İlçe genelinde haftaya yayılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun en güzel şekilde yaşandığını belirten Başkan Aygün konuklarına teşekkür ederek, “15-19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla kıymetli öğrencilerimizi ağırlayarak sohbet ettik. Allah'ın izniyle gençlerimiz Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olarak ülkemiz ve milletimiz için yeni eserlere imza atacak” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  17.05.2023 11:00:30