Harikalar Sahili´nde Bahar Havası

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu sahilde yürüyüş yaparak, güzel havanın tadını çıkartan çocuklar, gençler ve vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti

Yaz mevsiminde her gün on binlerce kişiyi ağırlayan Derince Harikalar Sahili, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlardan yine yoğun ilgi görmeye başladı. Hafta sonu güneşli ve güzel havanın tadını çıkartan Derincelilerin yürüyüş yaptığı sahil etabına giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada hem incelemelerde bulundu hem de vatandaşlarla sohbet etti. Harikalar Sahili’nde gerçekleşen programda Başkan Aygün’e AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Kurtuluş Aytekin ile teşkilat yöneticileri de eşlik etti. Yaz dönemi için hazırlık ve düzenlemelerin devam ettiği Harikalar Sahili’nde çocuklar, gençler ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Aygün, Derince’nin doğal güzellikleri ve mesire alanları ile yaz döneminde şehir içi ve şehir dışından gelen misafirlerini yine en güzel şekilde ağırlayacağını belirtti.

Oluşturulma Tarihi :  23.05.2023 12:18:56