HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Türkiye Yüzyılı´nı Birlikte İnşa Edeceğiz
Orjinal Resim

Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Ümit Gedik Parkı'nda bölge sakinleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Hep birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı tüm milletimizin yüzyılı olacak” dedi

HİZMETLER VE PROJELER

28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, SKM programları kapsamında bu kez Sırrıpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, meclis üyeleri ve teşkilat yöneticilerinin katılımıyla Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Ümit Gedik Parkı'nda gerçekleşen programda hizmetler ve projeler konuşuldu. Derince’ye değer katan çalışmalara hep birlikte imza attıklarını belirten Başkan Aygün, Türkiye Yüzyılı’nı da birlikte inşa edeceklerini söyledi.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Dört yıllık hizmet sürecinde gençlik merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel dönüşüm çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar Derince’ye birbirinden önemli eserler kazandıran Başkan Aygün, konuşmasında önemli mesajlar verdi. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinen Başkan Aygün, “Hep birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı tüm milletimizin yüzyılı olacak. Seçimleri ülkemizin geleceğine ve milletimizin kazanımlarına sahip çıkacağımız bir demokrasi şöleni olarak değerlendiriyoruz” dedi.  Milletvekili Sami Çakır ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da yaptıkları konuşmalarında bölge sakinlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

Oluşturulma Tarihi :  23.05.2023 12:25:30
Okuma Sayısı : 180