Esnaflarımızla Biriz, Beraberiz

Denizciler Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla her daim biriz, beraberiz” dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her gün ilçenin farklı noktalarında esnafları ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez Denizciler Caddesi esnafları ile bir araya geldi. Derince Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Yasin Kayı, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve esnafların katılımıyla gerçekleşen buluşmada ilçede hayata geçirdiği projelerle ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi. Esnafların her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Aygün, “Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla her daim biriz, beraberiz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedefimiz daha büyük ve güçlü Türkiye” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  24.05.2023 11:15:18