Derince´ye 5 Yıldızlı Modern Sanayi Sitesi

Deniz Mahallesi’nde yaklaşık 42 dönümlük alan arazi üzerine kurulacak Derince Modern Küçük Sanayi Sitesi, 10 katlı ofis plazası, 108 galeri ofisi, 148 küçük sanayi tesisi, 50 adet ofis ve 1250 araçlık açık ve kapalı otoparkı barındıracak

42.279 M2’LİK ALANA İNŞA EDİLECEK

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün vizyon projeleri arasında yer alan Derince Modern Küçük Sanayi Sitesi’nde adımlar bir bir atılıyor. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile hayata geçireceği proje Deniz Mahallesi’ne inşa edilecek. Proje çalışmasının tamamlandığı ve yasal süreçlerin sona ermesinin ardından ihalesi yapılacak olan Derince Modern Küçük Sanayi Sitesi 42.279 m2’lik alana inşa edilecek.

108 GALERİ OFİSİ, 148 KÜÇÜK SANAYİ TESİSİ

Projenin toplam inşaat alanının 88.900 m2’den oluştuğu Derince Modern Küçük Sanayi Sitesi, Katlı Galericiler Sitesi ve Kule Ofis ile benzersiz bir proje olma özelliği taşıyor. Modern yapısı ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek sosyal alanlarıyla fark yaratacak proje bünyesinde büyüklükleri 120 m2’den oluşan 108 galeri ofisi ile birlikte 50 m2 ile 700 m2 arasında değişen 148 adet küçük sanayi tesisi yer alacak.

1.250 ARAÇLIK AÇIK VE KAPALI OTOPARK

İnşa edilecek tesislerin enerjisini sağlayacak olan güneş panelleri, ibadet alanı ile 10 katlı kule ofisin yer alacağı projenin içerisinde ayrıca 50 adet ofis bulunacak. Tamamlanmasıyla birlikte bölgenin en modern ve önemli sanayi tesislerinden biri haline gelecek olan proje, yaklaşık 1.250 araçlık açık ve kapalı otopark alanına da sahip olacak. Hayata geçecek proje ile birlikte ilçe içerisinde bulunan dağınık sanayi işletmeleri tek çatı altında toplanarak modern bir yapıyla vatandaşların hizmetine sunulacak.

Oluşturulma Tarihi :  20.12.2023 11:27:23