Derince´de Gökçe´ye Coşkulu Karşılama

Gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Kent Meydanı’nda düzenlenen programda Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’yi ilçe halkı yoğun katılımla coşkulu bir şekilde karşıladı

İlçe Halkı Yoğun Katılım Sağladı

Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kent Meydanı’nda ilçe halkıyla buluştu. Programa CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

“Herkesin yüzünü güldüreceğiz”

Desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkürlerini ileten Başkan Gökçe, “Sevgili Derince halkım bana destek veren vermeyen herkesin başkanıyım. Hep birlikte yeni döneme başlıyoruz. İlçemizde 5 yıl içerisinde herkesin yüzünü güldüreceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerle vatandaşlarımız her imkandan yararlanacak” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  5.04.2024 09:51:18