Derince´de Temizlik Seferberliği

Derince Belediyesi ekipleri ilçe halkının daha mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde tüm mahallelerde çalışmalara devam ediyor. İlçe halkının daha da mutlu bir yaşam sürdürmesi için yoğun mesai harcayan belediye ekipleri, parklarda ve yeşil alanlarda bir dizi işlem gerçekleştirdi. Yeşil alanlarda ot biçme, ağaç budama, bitki form, peyzaj düzenlemeleri, oturma grupları ve oyuncakların bakım ve onarımı gibi çalışmalar yapan ekipler, boş arazilerde, cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen ot küreme, temizleme ve süpürme sonrasında çevreyi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu. Ayrıca Derince Belediyesi ekipleri yol yıkama, çöp konteynerlerinin bakım, onarım ve dezenfekte işlemlerini de yaparak vatandaşlara sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Oluşturulma Tarihi :  26.04.2024 09:46:53