HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Komisyondan CHPnin İthamlarına Sert Yanıt
Orjinal Resim

Derince Belediye Meclisi İmar Komisyonu, CHP kaynaklı kamuoyunda yer alan gerçek dışı ithamlara karşılık açıklama yaptı

 

CHP Grubu tarafından basına yapılan açıklamada “Vatandaşın elinde Çimen yeşili, Aygün’ün elindeyken dolar yeşili oluyor” sözlerine karşılık kamuoyunun tarafımızca bilgilendirmesi gerekli hale gelmiştir” denildi.

 

İmar Komisyonu Başkanı Abdullah Yıldırım tarafından okunan açıklamada, “Bahse konu yeşil alanın imara açıldığı ithamı, sadece münferit ve bilgiden yoksun siyasi bir değerlendirmeden ibarettir.

 

Söz konusu alan toplam 70.000 m2 alan içerisinde zemin etüdü ve diğer işlemlerle birlikte imara elverişli olan ve karşılığı revizyon imar planında yeşil alan olarak ayrılmış yerdir. Her ne kadar imar planında yeşil alan olarak görülse de fiili olarak yeşil alan olarak kullanılan bir yer değildir. Belediyemize ait parselin bir kısmı revizyon imar planı kapsamında konut alanına çevrilmesi ile belediyemiz adına kullanılacak kaynak yine vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır.

 

Derince’de yaşayan insanlarımızın menfaatine yapılan bu düzenlemeler belediyemiz meclisinden ve büyükşehir meclisinden geçerek uygulanmıştır.

 

Derince’nin menfaatini gözetmeyen sadece siyasi muhalefet olsun diye yapılan bu açıklamaların değerlendirilmesini milletimizin bilgilerine sunuyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı. Açıklamada İmar Komisyonu üyeleri AK Parti Meclis Üyesi Nurhan Baytak ve MHP Meclis Üyesi Ayhan Aksoy hazır bulundu.

Oluşturulma Tarihi :  17.03.2020 00:00:00
Okuma Sayısı : 615