Derincede İş Yerlerine Sıkı Denetim

Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri korona virüsü gerekçesiyle bazı gıda ve hijyen ürünlerindeki fiyat artışı iddialarına karşı denetimlerini sıklaştırdı

Korona virüs salgını dolayısıyla bazı işletmelerde yaşandığı iddia edilen hijyen ve bakliyat ürünlerindeki fiyat artışlarına Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri geçit vermiyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün talimatıyla kapsamlı bir denetim çalışması başlatan zabıta ekipleri, Derincelilerin huzuru için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde rutin olarak yürüttüğü iş yerleri denetimlerini daha da sıklaştıran Derince Belediyesi Zabıtası, yaptığı sıkı denetimlerle korona virüsü gerekçe gösterilerek bazı temel gıdalar ve hijyen ürünleri ile ilgili fiyat artışının önüne geçiyor. Rafları tek tek dolaşarak işletmelerde fiyat kontrolleri, hijyen koşullarının sağlanması ve ürünlerin son kullanma tarihini kontrol eden ekipler, halkın sağlığı ve güvenliği için gereken tüm çalışma tedbirlerinin alındığını ifade ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  18.03.2020 00:00:00