Derincede Halk Otobüsleri Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs riskine karşı önlemlerini arttıran Derince Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınları için detaylı dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Derince Belediyesi, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgınına karşı ilk gün itibarıyla hassas bir çalışma yürütüyor. Vatandaşların huzuru ve sağlığı için devam eden çalışmalar kapsamında ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının binaları, banka ATM’leri, ibadethaneler, otobüsler, otobüs durakları ve spor alanları Derince Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor. Sağlık alanında kentimizin en önemli merkezlerinden biri olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki dezenfekte çalışmalarına özel önem veren belediye ekipleri, acil girişi, poliklinik girişleri ve hastanede topluma açık yoğun kullanılan bölgeleri düzenli olarak dezenfekte ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  19.03.2020 00:00:00