HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
İlk Teneffüste Öğrencilere Çenesuyu
Orjinal Resim

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!" paylaşımına bir destek de Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’den geldi

 

Bakan Selçuk’tan 40 Dakika Mesajı

Koronavirüs dolayısıyla okulların tatil edilmesinin ardından sosyal medya hesaplarından öğrencilere seslenen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız" ifadelerine yer vermişti. Bakan Selçuk’un bu mesajı öğrenciler arasında büyük sevinç uyandırmış ve heyecanla karşılaşmıştı. Bakan Selçuk’un mesajının ardından Gazeteci Ersoy Dede de twitter üzerinden bu uygulamanın 81 okulla sınırlandırılmaması gerektiğini belirterek ilçe belediye başkanlarını bulundukları kentler için göreve davet etti.

 

Başkan Aygün’den Çenesuyu

Toplumsal konulardaki duyarlılığıyla bilinen ve eğitime yönelik faaliyetleri her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Bakan Selçuk ve Gazeteci Dede’nin mesajlarının ardından twitter hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. Mesajında bu sürece destek veren Başkan Aygün, “Ersoy Dede’nin bu teklifini destekliyoruz. Biz de Derince Belediyesi olarak ilçemizde öğrenim gören tüm öğrencilerimize 40 dakikalık teneffüslerinde, ilçemizin tarihi suyu olan Çenesuyu vermeyi teklif ediyoruz” dedi. Derince’deki tüm okulları kapsayan Başkan Aygün’ün bu mesajı twitterda çok sayıda beğeni retweet aldı.

Oluşturulma Tarihi :  20.03.2020 17:23:08
Okuma Sayısı : 2122