Derincede Hastane ve Sağlık Merkezleri Pırıl Pırıl

Toplum sağlığını korumak için yoğun mesai harcayan Derince Belediyesi ekipleri, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı sıra ilçedeki tüm aile sağlığı merkezlerini de periyodik olarak dezenfekte ediyor

Derince Belediyesi, ülkemizde görülen ilk koronavirüs vakasının ardından ilçe genelinde başlattığı dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği noktalarda dezenfekte çalışmalarında bulunan Derince Belediyesi ekipleri, sağlık kuruluşlarına özel önem veriyor. Bu kapsamda Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde periyodik çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçede bulunan 11 Aile Sağlığı Merkezi’nde de kapsamlı bir dezenfeksiyon çalışması yaptı. Sağlık çalışanları ve vatandaşlar da gerçekleştirilen titiz çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e teşekkürlerini ilettiler.

Oluşturulma Tarihi :  23.03.2020 12:31:56