Taksi ve Otobüsler Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs karşısında etkin bir mücadelenin sergilendiği Derince’de tüm ticari taksiler ve Adapazarı yolcu minibüsleri dezenfekte edildi

Yurt genelinde koronavirüs tehlikesi karşısında önlemler en üst seviyeye çıkartılırken, Derince Belediyesi ekipleri de dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yapan ekipler vatandaşların temas ettiği tüm noktaları titizlikle dezenfekte ediyor. Derince Belediyesi, özellikle toplu taşımanın en önemli unsuru olan ticari taksiler ve halk otobüslerini ihmal etmiyor. İlçe genelinde yapılan çalışmalarla kente genelindeki tüm ticari taksiler ve Adapazarı yolcu minibüsleri dezenfekte edilerek seferler öncesi hazır hale getirildi. İlçedeki otobüs duraklarını da periyodik olarak dezenfekte eden Derince Belediyesi ekipleri, vatandaşların huzuru ve sağlığı için çalışmaların kararlılıkla süreceğini belirttiler.

Oluşturulma Tarihi :  23.03.2020 12:44:18