HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derincede Tüm Tedbirler Alındı
Orjinal Resim

Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün öncülüğünde gerçekleşen toplantılarda ilçede alınan tedbirler ve Vefa uygulamasıyla ilgili kapsamlı değerlendirmeler yapıldı

 

İki Toplantı Düzenlendi

Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmaların etkin bir şekilde sürdürüldüğü Derince’de kurumlar arası uyuma büyük önem veriliyor. İçişleri Bakanlığı’nca sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlara destek çalışmaları ve ilçede alınan tedbirlerin değerlendirildiği toplantılar Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın öncülüğünde düzenlenen toplantılar iki aşamalı olarak gerçekleşti.

 

Muhtarlarla İstişare

İlk olarak ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında, koronavirüsle ilgili yönetilecek süreçle ilgili fikir alışverişi gerçekleşti. Meclis Salonunda düzenlenen ikinci toplantı ise mahalle muhtarlarının katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Vefa Sosyal Destek Grubu ile her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ilçede tüm tedbirlerin alındığını belirterek “Bu zorlu süreci Allah’ın izniyle el ele vererek geride bırakacağız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  24.03.2020 11:57:04
Okuma Sayısı : 1393
Fotoğraflar