HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Alo Vefa Örnek Oluyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ALO Vefa Hattı ekipleri koronavirüs salgını dolayısıyla sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü yalnız yaşayan vatandaşların alışverişlerini yaparak evlerine teslim ediyor

 

Derince Belediyesi Çözüm Üretiyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde 2019 yılı içerisinde faaliyetlerine başlayan Alo Vefa Hattı, kurumsal yapısı ile koronavirüs salgınının ülkemizde etkisini gösterdiği günlerde çok etkin bir rol oynuyor. İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüsle mücadele kapsamında aldığı karar doğrultusunda 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlara getirdiği sokağa çıkma kısıtlaması Alo Vefa Hattı ile çözüme kavuşturuluyor. İlçede 65 yaş üstü ve yalnız yaşayan vatandaşlar, zorunlu ihtiyaçları için 239 0 444 ve 0552 8390153 numaralı telefonlardan Derince Belediyesi’ne ulaşabiliyor.

 

Önce Alışveriş, Sonra Evlere Teslim

Alo Vefa Hattı bünyesinde özel ekipler oluşturan Derince Belediyesi, evlerinden çıkamayan vatandaşların taleplerini hızla yerine getiriyor. Derince’de oturan ve sokağa çıkma yasağına uyarak evlerinden ayrılmayan 65 yaş üstü ve yalnız yaşayan vatandaşlar, Derince Belediyesi’ni arayarak siparişlerini iletiyor. Belediye görevlileri de vatandaşların başta market alışverişi ve ilaç ihtiyaçları olmak üzere tüm taleplerini karşılayarak evlerine teslim ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de evlere hizmet uygulamasının devam edeceğini belirterek, vatandaşların evde kalma kuralına riayet etmesinin önemine vurgu yaptı.

Oluşturulma Tarihi :  25.03.2020 15:38:15
Okuma Sayısı : 2490
Fotoğraflar