Derincede Parklar Pırıl Pırıl

Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yaptıkları dezenfekte çalışmalarıyla 79 parkı da pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu

Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm noktaları titizlikle temizliyor. Belediye ekipleri ilçe genelinde bulunan 79 çocuk parkını da periyodik olarak elden geçiriyor. Sadece çocuk parkları ve otobüs duraklarının dezenfektesinde kullanılan yeni hizmet aracı ve ekipler, bu kez Fatih, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerindeki 18 parkın dezenfekte işlemini tamamladı. İlçedeki diğer mahallelerdeki parkların temizlik işlemlerinin de rutin olarak devam edeceği belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  26.03.2020 10:02:56