HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Çınarlıdaki Parklarda Temizlik Harekatı
Orjinal Resim

Derince’de sadece çocuk parklarına özel olarak hizmet veren yeni dezenfektan aracı ile Çınarlı Mahallesi’ndeki tüm parklar dezenfekte edildi

 

Özel Araç ve Ekipler

Derince Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Başta vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgeler olmak üzere kentin baştan sona dezenfekte edildiği ilçede çocuk parkları için özel bir ekip görev yapıyor. Derince Belediyesi ekiplerinin sadece çocuk parkları ve otobüs duraklarının dezenfekte işlemlerinde kullandığı yeni hizmet aracı ve ekipler bu kez Çınarlı Mahallesi’ndeki parkların temizliğini yaptı.

 

15 Park Dezenfekte Edildi

Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Çenesuyu Parkı, Şehit Kubilay Parkı, Plevne Parkı, Zeki Akkulakoğlu Parkı, Kosova Parkı, Bosna Yıldız Parkı, Şehit P. Bnb. Zafer Kılıç Parkı, Gazi Magosa Parkı, Kışla Parkı, Hacı Bektaş-ı Veli Parkı, Şehit Hasan Genç Parkı, Sunay Sokak Parkı, Topçuğlu Sk. Parkı, Bozok Sokak Parkı ve Yıldız Parkı ile bölgedeki otobüs duraklarını dezenfekte eden belediye ekipleri, ilçedeki çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini belirttiler.

Oluşturulma Tarihi :  27.03.2020 14:34:23
Okuma Sayısı : 1910
Fotoğraflar