Çalışmalar Kararlılıkla Sürüyor

Derince Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını ilçe genelinde yoğun bir şekilde devam ettiriyor

Koronavirüs salgınına karşı etkin tedbirlerin alındığı Derince’de dezenfekte çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. İlçe halkının huzuru ve sağlığı için kapsamlı bir çalışma yürüten Derince Belediyesi ekipleri, vatandaşların yoğun olarak temasta bulunduğu noktalar başta olmak üzere, tüm ilçeyi dezenfekte ediyor. Derince Belediyesi ekipleri, son olarak Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halk otobüsleri ve minibüsleri, Aile Sağlığı Merkezleri, 112 Acil Servis İstasyonları, medikal kuruluşları, üstgeçitler, otobüs durakları, Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki çocuk parklarının tamamını dezenfekte etti. Belediye ekipleri gün içerisinde ayrıca İbni Sina Mahallesi’ndeki 66 çöp konteynerinin yıkama işlemini gerçekleştirdi.

Oluşturulma Tarihi :  31.03.2020 09:42:36