Denetimler Sıklaştı

Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü ile birlikte ilçe genelindeki market ve eczanelerde denetimlerini sıklaştırdı

Koronavirüs salgını dolayısıyla ilçe genelinde çalışmalarına hız veren Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri market ve eczanelerdeki denetimlerini daha da sıklaştırdı. Emniyet Müdürlüğü ile birlikte ortak denetimlerde bulunan Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen hijyen ve bakliyat ürünlerdeki fiyat artış iddialarına karşı hassas bir çalışma yürütüyor. Derince’deki tüm eczane ve marketlerde gerçekleşen denetimlerde rafları tek tek dolaşan ekipler fiyat kontrolleri, hijyen koşulları ve son kullanma tarihi kontrolleri başta olmak üzere kapsamlı incelemelerde bulunuyor. Olası fiyat artışlarının önüne geçen bu uygulamaların ilçe genelinde periyodik olarak devam edeceği belirtildi. Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca İçişleri Bakanlığı’nın Genelgesi doğrultusunda marketlerde aynı anda kaç kişinin bulunacağı ve hizmet saatleriyle ilgili bilgilendirmede de bulunuyor.

Oluşturulma Tarihi :  31.03.2020 10:08:18