HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Dezenfekte Çalışmaları Her Noktada
Orjinal Resim

Derince Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

 

Kapsamlı Temizlik Çalışması

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı etkin tedbirler alan Derince Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerine bağlı ekipler, ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yapıyor. Her gün rutin olarak ana arterler başta olmak üzere caddelerde yıkama ve temizlik çalışması yapan ekipler ayrıca kamu kurumları başta olmak üzere vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanları da dezenfekte ediyor. Derince Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen hummalı çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor.

 

Belediye Ekipleri Çok Titiz

Derince Belediyesi ekipleri dezenfekte çalışmaları kapsamında İbni Sina Mahallesi, Yenikent Mahallesi ve Denizciler Caddesi’nde arazöz ile cadde ve sokaklar köpüklü suyla yıkanıp ardından özel içerikli dezenfektanlarla temizlendi. Ekipler ayrıca İbni Sina Mahallesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne ait 58 konteynerin dezenfekte işlemini gerçekleştirdi. İlçe genelinde çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri Fatih Mahallesi’ndeki tüm cadde ve sokakları da ULV ile dezenfekte etti. İlçedeki eczaneler, Yavuz Sultan ve Dumlupınar mahallelerindeki parklar, sağlık merkezleri, üst geçitler, otobüs durakları, kamu kurum ve kuruluşları da gün boyu dezenfekte edilen noktalar arasındaydı.

Oluşturulma Tarihi :  2.04.2020 13:50:59
Okuma Sayısı : 908
Fotoğraflar