HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Dezenfekte Çalışmaları Hız Kesmiyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesine bağlı ekipler koronavirüse karşı dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

 

Vatandaşlar Çok Memnun

Ülkemizde koronavirüs salgınının artması ile alınan önlemler de en üst seviyeye çıkarıldı. İlk gün itibariyle tedbiri elden bırakmayan ve dezenfekte çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri de mesai mefhumu göz etmeden çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ortak kullanım alanlarını sık sık dezenfekte eden belediye ekiplerinin bu uygulaması Derinceliler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Derince Belediyesi ekipleri son olarak yine kentin birçok farklı noktasında çalışmalarını sürdürdü.

 

Caddeler Pırıl Pırıl

Dezenfekte çalışmaları kapsamında bu kez Deniz, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinin ana arterleri ile Hürriyet, İstiklal ve Denizciler Caddesi’nin tamamı köpüklü su ve özel içerikli dezenfektanlarla temizlendi. Belediye ekipleri ayrıca İbni Sina ve Sırrıpaşa mahallelerindeki 60 konteynerin dezenfekte işlemini gerçekleştirdi. İlçede TCDD hizmet binaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü, sağlık merkezleri, halk otobüsleri, minibüsler, ticari taksiler, üstgeçitler, meydanlar, otobüs durakları ve parklar da dezenfekte edildi.

Oluşturulma Tarihi :  3.04.2020 10:13:39
Okuma Sayısı : 631
Fotoğraflar