HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Köylerde Dezenfekte İşlemleri Sürüyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin dezenfekte çalışmaları sadece ilçe merkezi ile sınırlı kalmayıp köylerde de kapsamlı bir şekilde devam ediyor

 

Öncelik Halkın Huzur ve Sağlığı

Derince Belediyesi tarafından koronavirüse karşı ilçe genelinde başlatılan temizlik ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Her gün sabah saatlerinde başlayarak gün boyu ilçede kapsamlı bir dezenfekte çalışması yürüten Derince Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler, vatandaşların huzuru ve sağlığı için görev yapıyor. Kamu binalarından halkın yoğun olarak kullandığı noktalara kadar ilçede tüm bölgeleri dezenfekte eden belediye ekipleri çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

Sağlık Merkezi, Camiler, Muhtarlıklar

Belediye ekipleri, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmalarını kent merkezinin yanı sıra köylerde de aynı kararlılıkla sürdürüyor. İshakçılar merkezli köylerde dezenfekte çalışmalarına rutin olarak devam eden Derince Belediyesi ekiplerinin bu uygulaması vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Belediye ekipleri bu kapsamda son olarak bölgedeki muhtarlıklar, sağlık merkezi, camiler, işyerleri ve halkın sıklıkla kullandığı noktalarda dezenfekte işlemlerini sürdürdü.

Oluşturulma Tarihi :  6.04.2020 12:06:47
Okuma Sayısı : 630
Fotoğraflar