HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Esnaflara Dezenfektan Dağıtılıyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede bulunan esnafları tek tek ziyaret edip dezenfektan dağıtarak bilgilendirmede bulunuyor

 

Saha Çalışması ve Denetlemeler

Koronavirüsle mücadele çalışmaları yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de tüm hızıyla devam ediyor. Derince Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerinin sahada gerçekleştirdikleri dezenfekte çalışmalarının dışında Zabıta Müdürlüğü ekipleri de sık sık işyerlerinde denetlemelerde bulunuyor. Belediye ekipleri ayrıca ilçelerde kurulan halk pazarlarının temizliğine büyük önem vererek, pazar alanlarında el dezenfektan masaları kurup vatandaşlara ve esnaflara hijyen konusunda yardımcı oluyor.

 

Bilgilendirmede Bulundular

Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kez ilçede faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret ederek koronavirüsüne karşı tedbir amaçlı olarak dezenfektan jelleri dağıttı. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı son genelge ile ilgili esnaflara bilgilendirmede de bulunan Derince Belediyesi ekipleri, özellikle sosyal mesafe kuralına uyulmasının büyük önem arz ettiğini ifade etti. Alınan tüm tedbirlerin vatandaşların sağlığı ve huzuru için olduğunu belirten ekipler ilçe genelinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini belirttiler.

Oluşturulma Tarihi :  6.04.2020 12:13:26
Okuma Sayısı : 921
Fotoğraflar