HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Taksi ve Otobüsler Pırıl Pırıl
Orjinal Resim

Koronavirüse karşı ilk gün itibariyle sıkı tedbirlerin uygulandığı Derince’de toplu taşımada kullanılan ulaşım araçları otobüs, minibüs ve ticari taksiler rutin olarak dezenfekte ediliyor

 

Çalışmalar Hızlandırıldı

Derince Belediyesi, koronavirüse karşı ilçe genelinde aldığı etkin tedbirlerle bu süreçte son derece hassas bir çalışma yürütüyor. Salgının yaygınlaşmasıyla birlikte çalışmalarını daha da hızlandıran Belediye ekipleri özellikle halkın sıklıkla kullandığı noktalarda düzeli dezenfekte işlemleri gerçekleştiriyor. Derince Belediyesi, özellikle toplu taşımanın en önemli unsuru olan halk otobüsleri, minibüsler ve ticari taksileri ihmal etmiyor.

 

Servis Öncesi Temizlik

Periyodik olarak yapılan çalışmalarla ulaşım araçları dezenfekte edilerek yolculuk öncesi servise hazır hale getiriliyor. Derince Belediyesi’nin yaptığı bu uygulamalar ulaşım sektöründe çalışan esnaflar ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Belediye ekipleri dezenfekte çalışmaları kapsamında ulaşım araçlarının yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı ilçedeki otobüs bekleme duraklarını da günlük olarak dezenfekte ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  6.04.2020 12:17:44
Okuma Sayısı : 808
Fotoğraflar