HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Pazar Yerlerinde Maske Dağıtılıyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm pazarlarda el dezenfektan masaları kurup, pazarlara alışveriş için gelen vatandaşlara maske dağıtıyor

 

Önce Sağlık Anlayışıyla

Koronavirüs ile mücadele konusunda çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi, halk sağlığı konusunda örnek düzenlemelere imza atıyor. Kentin her noktasında kapsamlı bir dezenfekte çalışması yürüten Derince Belediyesi ekipleri, ilçede kurulan halk pazarlarının temizliğine de önem gösteriyor. Derince’de farklı bölgelerdeki açık ve kapalı pazarların dezenfekte işlemlerine rutin olarak devam eden ekipler pazarcı esnafı ve vatandaşların sağlığı için bu kez Fatih Mahallesi’nde kurulan pazar alanında görev yaptı.

 

Maske ve Eldiven Dağıtılıyor

Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de pazarlarda hijyen tedbirlerine en üst seviyede dikkat gösterilmesi için yoğun gayret gösteriyor. Pazar alanlarında dezenfektan masası kuran Derince Belediyesi ekipleri, ayrıca alışveriş için gelen tüm vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıyor. Talimatlar doğrultusunda pazar alanına giriş ve çıkışları da kontrollü bir şekilde sağlayan zabıta ekipleri, ayrıca uyulması gereken kurallarla ilgili pazarcı esnafı ve vatandaşları bilgilendiriyor.

Oluşturulma Tarihi :  6.04.2020 12:37:20
Okuma Sayısı : 876
Fotoğraflar