HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün den Berat Kandili Mesajı
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı mesaj ile tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni kutladı. Başkan Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

“Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olan Berat Kandili’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Yüce Allah'ın rahmetinin sonsuz olduğu, manevi değeri yüksek bu gecelerin kıymetini iyi bilmeliyiz. Bizlere yenilenme fırsatı sunan Berat Kandili’nin İslam alemindeki birlik ve beraberliğin artmasına vesile olmasını diliyorum. Ne yazık ki bu kutlu geceyi tüm insanlığı saran koronavirüs salgını dolayısıyla camilerimizde değil zorunlu olarak evlerimizde kutlamak zorunda kalacağız. Malumunuz ülkemizde birlik ve beraberlik ruhu içerisinde çalışarak bu hastalıktan kurtulmak için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz”

 

Kutlamaları Telefonla Yapalım

“Sizler de bu mübarek gecede dualarınızı esirgemeyin. Hem kendi sağlığımız hem de toplumumuzun iyiliği için kandil kutlamalarımızı bir araya gelmeden telefonla yapmaya özen gösterelim. Bu vesileyle salgınla mücadele noktasında başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere fedakarca ve özveriyle görev yapan tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbimden, idrak edeceğimiz Berat Kandilimizin başta ilçemiz olmak üzere, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum”

Oluşturulma Tarihi :  6.04.2020 12:44:47
Okuma Sayısı : 573