Deprem Şehitlerimiz Dualarla Anıldı
15.08.2019
Anasayfa > Haberler > Derinceliler Bayrama Mutlu Giriyor
Derinceliler Bayrama Mutlu Giriyor
Derince Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi bünyesindeki DERPAŞ personellerine, iş yaptığı esnaf ve müteahhitlere yaklaşık 3 milyon TL tutarında ödeme yaptı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Derince Belediyesi, bünyesinde görev yapan DERPAŞ çalışanları ile iş yaptığı esnaf ve müteahhitleri unutmadı. Yaptığı çalışmalar ve projeleri ile her zaman Derincelilerin yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün talimatı ile Ramazan Bayramı öncesi DERPAŞ çalışanları, esnaflara ve müteahhitlere yaklaşık 3 milyon TL tutarında ödeme yapıldı.

KHK’lılara Zamlı Maaş

Bilindiği gibi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinde KHK ile belediye şirketlerinde kadroya geçen çalışanlara yönelik verdiği aylık 635 TL’lik ücret artışı için sözünü tutmuş ve sözleşmeyi imzalamıştı. Bayram öncesi gerçekleşen ödemeler hem ilk zamlı maaşlarını alan belediye çalışanları hem de ilçedeki esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.