Başkan Aygün Yavuz Sultan'da Halkla Buluştu
07.06.2019
Anasayfa > Haberler > Derince Belediyesi'nde Bayram Coşkusu
Derince Belediyesi'nde Bayram Coşkusu
Dokuz günlük bayram tatili öncesi mesainin son gününde belediye çalışanları ile bir araya gelen Başkan Aygün, tüm çalışanların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti

Başkan Aygün Çalışanlarla Buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 4 Haziran Salı günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesin mesainin son gününde belediye çalışanları ile bir araya geldi. 9 günlük bayram tatiline çıkacak olan personellerle bayramlaşan Başkan Aygün, ilk olarak merkez binadaki personelleri ziyaret etti. Ardından Çenesuyu A.Ş., Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personellerinin görev yaptığı birimleri ziyaret eden Başkan Aygün, tüm çalışanlara aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir bayram süreci diledi.

Amacımız Derinceye Hizmet Etmek

Tüm çalışanlarla tek tek sohbet ederek bayramlarını tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, birlikte büyük bir aile olduklarını vurguladı. Belediye bünyesinde görev yapan tüm çalışanların tek amacının Derincelilere en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Başkan Aygün; “Derince Belediyesi olarak gönül belediyeciliği anlayışıyla halkımızın tüm sorunlarına çözüm üretmek için gayret gösteriyoruz. Bu anlayışla hizmet veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, bayramınız mübarek olsun” dedi.