Geleceğimiz İçin Gençlerimize Sahip Çıkacağız
10.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Sahurda Cımbızlar’daydı
Başkan Aygün Sahurda Cımbızlar’daydı
Kadir Gecesi’nde Cımbızlar Camii Derneği'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada hafızlık eğitimi gören öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte sahur yaptı

Dinimizde bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi’ni ibadetle geçirmek isteyen vatandaşlar, yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de camilere akın etti. Derince’de Kadir Gecesi’ne özel programı düzenlenen Çenedağ Mahallesi Esentepe Cımbızlar Camii’nde de ibadetler yapıldı, dualar edildi. Kadir Gecesi’nde Cımbızlar Camii Derneği’ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada hafızlık eğitimi gören öğrencilerle ve vatandaşlarla sohbet etti. Sonrasında cami avlusunda düzenlenen sahur programına katılan Başkan Aygün, başta Derinceliler olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ettiğini ifade etti.