Başkan Aygün: Tüm Gönüllere Gireceğiz
12.06.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan çalışanlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Daha Temiz Bir Derince İçin

Kentin temizliği için gece, gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışan ve Derince’yi bu alanda örnek bir ilçe haline getiren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, daire müdürleri ve temizlik işleri çalışanlarının tam kadro olarak katıldığı iftar yemeği Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bahçesinde gerçekleşti.

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

İftar öncesi tüm çalışanlar ve aileleriyle tek tek sohbet edip Ramazan Bayramlarını kutlayan Başkan Aygün bir de konuşma yaptı. Konuşmasında gayretli çalışmalarından dolayı temizlik işleri çalışanlarına teşekkür eden Başkan Aygün, “Derince’nin daha temiz, daha güzel olması için sizlerin sarf ettiği gayretin bizler de şahidiyiz. Tüm birimlerimiz halkımıza hizmet noktasında üzerine düşen görevi yapıyor. Fakat sizlerin yaptığı çalışmalar daha göz önünde ve halkımızın memnuniyeti bize de yansıyor. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.