Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
10.08.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Esnaflarla Bayramlaştı
Başkan Aygün Esnaflarla Bayramlaştı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Denizciler Caddesi esnaflarıyla bayramlaştıktan sonra gün içerisinde yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla hasbihal etti

31 Mart seçimlerinin ardından mahalle bazlı ziyaretlerde bulunarak esnaflarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu geleneğini Ramazan Bayramı öncesinde de sürdürdü. Beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Şiranün, Kenan Yalçın, Nurhan Baytak ve Mustafa Morgül ile birlikte Denizciler Caddesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, hayırlı bayramlar temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından gün içinde Yavuz Sultan Merkez Camii Çayhanesi ve Yenikent Mimar Sinan Camii bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün, tüm Derincelileri Ramazan Bayramı’nın ilk günü saat 11.00’de Kent Meydanı’nda gerçekleşecek bayramlaşma törenine beklediğini ifade etti.