Derince'de Bayram Temizliği
Derinceliler Bayrama Mutlu Giriyor
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Aygün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu kutlu ayı tüm güzellikleriyle Derince’mizde hep birlikte yaşadık. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği müstesna günlerdir. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ikliminin, İslam coğrafyasında sürekli olması en büyük temennimizdir. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın başta Derinceli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.