Başkan Aygün, Halkın Mutluluğuna Ortak Oluyor
16.06.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'mize Önemli Projeler Kazandıracağız
Derince'mize Önemli Projeler Kazandıracağız
Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Derince İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma töreni, birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu. Programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteğiyle Derince'mize önemli projeler kazandıracağız" dedi

AK Parti’ye Gönül Verenler Buluştu

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma töreni ilçe binasında yapıldı. AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Adnan Pala, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve AK Parti çatısı altında görev alan teşkilat mensupları ile partiye gönül veren üyeler yoğun ilgi gösterdi.

Açılış Konuşmasını Çakıroğlu Yaptı

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı, bayramlaşma töreninde açılış konuşmasını yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu “Bugün Ramazan ayına veda etmek için bir araya geldik. Ama biliyorsunuz birçok veda yeni buluşmaları meydana getiriyor. İnşallah rabbim bizi önümüzdeki Ramazan ayına da ulaştırır. Bayramlaşma törenine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bizimle bir arada olan belediye başkanlarımız Tahir Büyükakın ve Zeki Aygün’e de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Bayramlaşma töreninde İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da birer konuşma yaparak, katılımcıların bayramını tebrik etti.

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Tüm teşkilatlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ramazan ayını idrak ettik ve hayırlısıyla bayrama kavuştuk. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. Seçim sürecine değinecek olursak 77 günlük bir çalışmadan sonra ipi göğüsledik ama önemli olan bunu aynı çizgide hizmetlerimizle devam ettirmek. Bu süreci de hep birlikte aşacağız inşallah. Bu dönem Büyükşehir Belediye başkanımızın da desteğiyle Derince’mize önemli projeler kazandıracağız. Allah bizleri huzur içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara kavuştursun inşallah“ dedi.

Büyükakın, Derince Teşkilatının Yanında

Başkan Aygün’ün ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında “Güzel bir ülkede, güzel bir şehirde yaşıyoruz. Kocaeli büyük bir şehir. Her yıl nüfusumuz bir Karamürsel, Kandıra, Dilovası ölçeğinde büyüyor. Allah’a şükür insan kaynakları, teşkilatımızın gücü ve belediyelerimizin yeterliliği açısından imkanlarımız var. Elimizden gelen her şeyi yapıp, daha çok çalışmamız gerekiyor. 2002’den beri ülkemizde eğitimden sağlığa, ekonomiden kültüre kadar birçok önemli işler yapıldı. Dünyanın gözü ülkemizin üzerinde. Herkes 8 saat çalışıyorsa, bizim 16 saat çalışmamız lazım. Bu nesil sorumlulukları öncekilerden çok daha fazla olan bir nesil. Vermiş olduğunuz emeklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi. AK Parti Derince teşkilatlarındaki program konuşmaların ardından gerçekleşen bayramlaşma töreni ile sona erdi.